Europa

Zo, even een verslagje vanuit Marokko.

De afgelopen dagen hebben we het goed gehad! Zaterdag zijn we vertrokken vanuit de NDSM loods in Amsterdam. Geen schrikwekkende dingen. De eerste nacht hebben we geslapen in Vierzon, Frankrijk. We hebben het erg koud gehad die nacht. Geen wonder, want sochtends moesten we de ruiten krabben. Tot aan Vierzon hebben we opgereden met Paling en co en met Camel goes Home.

Vierzon
Slaapplaats in Vierzon

Van Vierzon zijn we door gegaan naar Barcelona. Een uurtje voordat we aankwamen hebben we Ronald gebeld en gevraagd of de koffie klaar was. Hij was erg verbaasd dat we langs kwamen.

In Barcelona zijn we door wegwerkzaamheden een beetje heel erg de weg kwijtgeraakt. Ronald gebeld die ons kwam halen om voor te rijden naar zijn huis. Bij binnenkomst in hun huis bleek dat hij niets tegen Alicia heeft gezegd, dat gezicht is werkelijk onbeschrijvelijk. Na een bakje koffie, een glaasje verse jus en een warme maaltijd zijn we verder gegaan.

Zondag waren we allebei behoorlijk fit, om 21.00 uur zijn we vertrokken vanuit Barcelona en we hebben doorgereden tot 3.15 uur.

De volgende ochtend om 8.30 opgestaan en doorgegaan richting Sotogrande. Ongeveer 100 kilometer voor Sotogrande zijn we team 1141 tegengekomen waarmee we opgereden zijn tot Sotogrande. Daar waren we om 16.15 uur waardoor we lekker de tijd hadden om uit te rusten. Overigens waren wij een van de weinigen met een voordelige hotelkamer, want de simpele kamers waren snel uitverkocht.

Lekker gedouched en gegeten in het hotel en vroeg onder de wol.

Autoroute du Soleil